Terug naar Home

Reparatie juwelen

Reparatie juwelen

Juwelen reparatie? Juwelier Sengers!

Juwelier Sengers uit Breda is sinds 1998 dé specialist in reparatie van juwelen. U bent bij ons dus aan het goede adres!

We hebben verschillende goudsmeden in dienst die garant staan voor een goede reparatie van uw juwelen. Elke reparatie zien wij, samen met onze goudsmeden, als een uitdaging. Kom gerust eens langs zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken!

Meer dan 20 jaar ervaring!

Onze goudsmeden kunnen uw (antieke) juwelen, volgens de nieuwste technieken, repareren of restaureren. Ze doen dit met de grootste zorg en vertrouwen. Door meer dan 20 jaar ervaring in het goudsmeden zijn uw kostbare juwelen bij ons in goede handen. Een reparatie aan uw gekoesterde antieke juweel kunt u ons dus met een gerust hart laten uitvoeren.

Kosten van juwelen reparatie

Juwelen kunnen op veel verschillende manieren gerepareerd worden. Ieder type reparatie brengt andere kosten met zich mee. Hoeveel uw reparatie precies kost hangt dan ook af van het materiaal van het product en de grootte van de reparatie. We denken graag met u mee en kunnen vooraf altijd een vrijblijvende offerte voor u opstellen. 

Meer informatie over de reparatie van juwelen?

Heeft u nog vragen over de reparatie van uw juwelen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of kom bij ons langs in onze winkel in Breda. We staan graag voor u klaar!

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-GG-266

Te koop

€ 295,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

B-GG-068

Te koop

€ 1.750,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers