Terug naar Home

over ons

Sengers Juwelen, Kunst & Antiek

Online zijn we open!

KOM KIJKEN IN ONZE ETALAGE!
WIJ ZIJN OPEN ONLINE!

Beste mensen,

Met deze maatregelingen om dicht te moeten lijkt het haast onmogelijk om voor dit jaar weer prachtige en unieke originele cadeaus aan onze naasten te kunnen geven maar niks is minder waar. Ook al zijn we gesloten, onze etalages zijn gewoon open waardoor het mogelijk is om een foto te maken en deze te mailen naar info@juweliersengers.nl of te bellen naar (076) 520 25 50 om uw reservering door te geven.

Ook online is er veel te zien en we doen er alles aan de voorraden zoveel mogelijk online bij te houden (eventueel vermaken van uw aankopen kan achteraf heel gemakkelijk want vrijwel ieder sieraad is te vermaken tot elke maat) wanneer u dit artikel betaald heeft komen wij persoonlijk uw cadeau in heel Nederland en België bij u thuis bezorgen. Zo blijft het toch persoonlijk (i.p.v. met de post). U hoeft dus daardoor niet bang te zijn dat u uw kerstinkopen niet op tijd in huis heeft.

Wij hopen dat hoewel het dit jaar anders is, dat u hierdoor toch het gevoel heeft dat u met een fijn en warm gevoel uw kerst cadeaus kunt kopen. Heeft u vragen of opmerkingen wij staan zowel dag als in de avond voor u klaar. Wij wensen u veel kijk plezier

Warme en hartelijke groeten,
Team Sengers Juwelen, Kunst & Antiek

 

Sengers Juwelen, Kunst & Antiek

Sengers Juwelen, Kunst & Antiek is gespecialiseerd in oude en antieke juwelen, zilverwerk en kunst. Sengers is een winkel met een eigen identiteit en een unieke collectie.

Unica's in alle prijsklassen: van 10 tot 10000 euro. Van Art deco, Art Nouveau & Biedermeijer tot eigentijdse stijlen. Wekelijks nieuw aanbod in onze etalage en winkelvitrines. Vakmensen met gevoel voor mens, mode & inrichting. Sympathiek, betrouwbaar & gepassioneerd. Kortom, u verhoogt uw winkelplezier met een bezoekje aan Sengers uit Breda!

Neem contact op
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers