Terug naar Home

over ons

Sengers Juwelen, Kunst & Antiek

Online zijn we open!

Lieve mensen,

Dat er versoepelingen zijn betekent nog niet dat Corona weg is en mogen we u beperkt ontvangen. Vandaar dat het maken van een afspraak (evt. ter plekke) of op afstand verstandig en prettig voor u is om te winkelen.

Wij zijn aanwezig:
Dinsdag: 10.00 uur tot 17.30 uur
Woensdag: 10.00 uur tot 14.00 uur
Donderdag: Tijdelijk gesloten, alleen op afspraak
Vrijdag: 10.00 uur tot 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 uur tot 17.00 uur

Mocht u zonder afspraak komen wacht dan even aan de deur, wij komen naar u en overleggen met u of een winkelbezoek gelijk mogelijk is.

Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben en als u vragen en/of opmerkingen heeft dan horen wij dat graag. U kunt mailen naar info@juweliersengers.nl en bellen naar 076 520 25 50

Wij staan heel graag voor u klaar.
Hartelijke groet, Team Sengers Juwelen, Kunst & Antiek

Sengers Juwelen, Kunst & Antiek

Sengers Juwelen, Kunst & Antiek is gespecialiseerd in oude en antieke juwelen, zilverwerk en kunst. Sengers is een winkel met een eigen identiteit en een unieke collectie.

Unica's in alle prijsklassen: van 10 tot 10000 euro. Van Art deco, Art Nouveau & Biedermeijer tot eigentijdse stijlen. Wekelijks nieuw aanbod in onze etalage en winkelvitrines. Vakmensen met gevoel voor mens, mode & inrichting. Sympathiek, betrouwbaar & gepassioneerd. Kortom, u verhoogt uw winkelplezier met een bezoekje aan Sengers uit Breda!

Neem contact op
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers