Terug naar Home

over ons

Sengers Juwelen, Kunst & Antiek

Sinds 1998 de juwelier in Breda

Al sinds 1998 is Sengers de juwelier in Breda voor inkoop, verkoop, taxatie en restyling van sieraden, juwelen, antiek en kunst. Onze passie vindt u terug in onze unieke collectie exclusieve sieraden in alle prijsklassen: van 10 tot 10.000 euro. Of het nu gaat om een restauratie van uw geliefde sieraad of de aankoop van een nieuw kunstobject, wij verzorgen het graag. 

 

Inkoop van sieraden en juwelen

Heeft u een sieraad waar u niks meer mee doet, of wilt u deze gaan vervangen voor een nieuw sieraad? Neem uw sieraad eens mee naar onze winkel en laat onze vakmensen een vrijblijvende taxatie doen. Wij laten u direct weten wat de waarde van uw sieraad is en brengen hier een passend bod op uit. Wij betalen direct uit als u akkoord gaat. Meer informatie vindt u hier.

 

Reparatie en restyling

Wilt u uw oude sieraden laten restaureren of restylen? Wij zorgen ervoor dat uw oude sieraad weer helemaal in de oude staat teruggebracht wordt. Daarnaast kunnen wij een bestaand sieraad ook compleet restylen en een uniek sieraad voor u ontwerpen. 

Elke week vindt u een nieuw aanbod in onze etalage en winkelvitrines. Ervaar de wereld van unieke sieraden en prachtige kunst in onze winkel aan de Halstraat 8 in Breda. Ons prachtige pand is te herkennen aan de grote gevel met glas mozaïk. Wij verwelkomen u graag.

Neem contact op
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers