Terug naar Home

Antieke sieraden verkopen

Antieke sieraden verkopen

Vrijblijvende taxatie en directe betaling

Heeft u antieke sieraden die u wilt gaan verkopen? Neem uw antieke sieraden mee naar Sengers in Breda. Met meer dan 10 jaar ervaring in de taxatie, inkoop en verkoop van antieke sieraden kunnen wij heel precies aangeven wat uw antieke sieraden waard zijn. Indien u de antieke sieraden wilt verkopen zullen wij een passend bod uitbrengen. Dit alles is geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting.

Passend bod voor antieke sieraden

Direct betaling in contanten of winkeltegoed

Na de taxatie van uw sieraden delen wij direct mee wat de waarde van uw antieke sieraad is. Deze waarde kunt u opgeven voor de verzekering of voor de onderlinge verdeling van uw antieke sieraden. Als u toch besluit uw antieke sieraden te verkopen, dan doen wij direct een passend bod. Indien u dit bod accepteert, betalen wij direct in contanten uit. Naast contant geld kunt u ook kiezen voor winkeltegoed, welke meer waarde vertegenwoordigd dan contant. Daarnaast is het winkeltegoed ook onbeperkt geldig en kunt u deze uitgeven wanneer u het passende sieraad heeft gevonden. 

Juwelier Sengers in Breda

Sinds 1998 de specialist in antieke sieraden en kunst

Sinds 1998 is juwelier Sengers in Breda hét adres voor de inkoop, verkoop en taxatie van uw geliefde sieraden, juwelen en antiek. Onze winkel aan de Halstraat 8 is gelegen midden in het oude centrum van Breda. Kom eens langs en neem een kijkje in ons ruime assortiment sieraden, antiek, juwelen, goud- en zilverwerk.

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

C-WG-017

Te koop

€ 1.275,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

C-GG-025

Te koop

€ 1.775,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers