Terug naar Home

taxatie gouden sieraden

Wat zijn uw gouden sieraden waard?

Wij vertellen u direct de waarde

Heeft u gouden sieraden liggen die u wilt laten taxeren? Wij taxeren gouden sieraden voor de verzekering, onderlinge verdeling of voor verkoop. Onze vakmensen zullen uw gouden sieraden op een professionele en eerlijke manier taxeren, waarna zij ook direct een taxatierapport opmaken en de waarde direct aan u doorgeven. Zo weet u direct welke waarde u kunt opgeven aan bijvoorbeeld de verzekering.

Direct contant geld of winkeltegoed

Verkoop uw gouden sieraden aan ons

Wilt u, na taxatie van de gouden sieraden, deze gaan verkopen? Wij brengen graag een vrijblijvend bod uit op uw gouden sieraden, op basis van het taxatierapport. Ga u akkoord met dit bod, betalen wij u direct contant uit. U kunt er ook voor kiezen om uw gouden sieraden te verkopen voor winkeltegoed, welke u in onze winkel in Breda kunt uitgeven. Het winkeltegoed is altijd hoger in waarde dan een contante uitbetaling en is daarnaast ook onbeperkt geldig! Vindt u momenteel geen passend sieraad in onze winkel, dan kunt u het tegoed ook altijd later uitgeven.

Uw juwelier in Breda

Sinds 1998 de sieraden specialist

Juwelier Sengers is al sinds 1998 actief in Breda voor onder andere gouden sieraden, de mooiste juwelen, antiek en kunst. Wij zijn het adres in Breda voor de inkoop, taxatie en verkoop van juwelen en sieraden. Of u nu komt voor een sieraad van 10 euro of van 10.000 euro, wij bieden voor elk budget een mooie collectie sieraden.

Kom eens langs in onze winkel aan de Halstraat 8 in Breda.

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

A-GG-023

Te koop

€ 2.295,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

A-GG-066

Te koop

€ 625,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers