Terug naar Home

Taxatie antieke sieraden

Taxatie van antieke sieraden

Uitgevoerd door onze vakmensen

Heeft u antieke sieraden liggen waarvan u de waarde wilt weten? Neem deze antieke sieraden mee naar onze juwelierswinkel in Breda. Sinds 1998 verzorgen wij professionele taxaties van antieke sieraden.

Taxatie voor verzekering of onderlinge verdeling

U weet gelijk wat uw antieke sieraad waard is

Wij verzorgen taxaties van antieke sieraden voor diverse doeleinden. Zo kunnen wij uw antieke sieraden taxeren voor de verzekering, waarbij wij u direct de verzekeringswaarde meedelen middels een officieel taxatierapport. Deze kunt u dan aan de verzekeringsmaatschappij doorgeven.

Verder kunnen wij ook de taxatie voor onderlinge verdeling verzorgen, om de waarde van uw antieke sieraden te bepalen in geval van bijvoorbeeld een erfenis. Ook dit wordt direct middels een officieel taxatierapport meegedeeld zodat u dit direct kunt regelen.

Uw antieke sieraad verkopen

Wij betalen direct uit

Besluit u na taxatie van uw antieke sieraden om deze te gaan verkopen? Wij brengen geheel vrijblijvend een bod uit op uw antieke sieraden, aansluitend op het waardebedrag in het taxatierapport. Besluit u om het antieke sieraad aan ons te verkopen? Dan betalen wij u direct uit in contant geld. Wij geven u ook de keuze om voor winkeltegoed te kiezen, welke meer waarde vertegenwoordigd dan de contante waarde van uw antieke sieraad. Dit winkeltegoed is daarnaast onbeperkt geldig. Als u niet direct een passend sieraad vindt, kunt u dit dus later nog besteden in onze juwelier in Breda.

Neem uw antieke sieraad mee

Sinds 1998 de juwelier in Breda

Al sinds 1998 is Juwelier Sengers het adres voor de inkoop, verkoop en taxatie van antieke sieraden, kunst, juwelen, goud en zilverwerk. Wij bieden voor elk budget een assortiment passende sieraden. Kom eens langs in onze winkel aan de Halstraat 8 in het oude centrum van Breda, en neem uw antieke sieraden mee die wij direct voor u kunnen bekijken of kunnen taxeren.

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

AZJ-049

Te koop

€ 395,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

AZJ-050

Te koop

€ 575,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers