Terug naar Home

Reparatie sieraden

Reparatie sieraden en juwelen

Wij brengen uw sieraden terug in originele staat

Uw geliefde sieraden en juwelen wilt u natuurlijk zo goed mogelijk onderhouden, maar het kan toch gebeuren dat deze beschadigd raken. Laat uw sieraad repareren door onze goudsmeden, die uw sieraad met liefde en passie weer in de originele staat terug zullen brengen. Zo kunt u uw gekoesterde sieraad weer vol trots dragen.

Reparatie van sieraden voeren wij uit in onze juwelier in Breda. Onze goudsmeden staan klaar om uw sieraad weer volledig te herstellen.

Restyling van uw sieraden

Een compleet uniek en eigen sieraad

Wat u ook voor sieraad heeft en wat uw wensen ook zijn, wij kunnen naast reparatie van uw sieraden ook uw sieraden compleet restylen. In overleg met u stellen wij een ontwerp samen, aangepast aan uw wensen en eisen. Hier brengen wij een vrijblijvende offerte op uit. Van eigentijds tot antiek, wij zorgen ervoor dat uw geliefde sieraad de restyling krijgt die het verdient.

Het is ook mogelijk om diverse sieraden met elkaar te combineren tot 1 mooi en elegant sieraad. Met het gepaste gevoel voor uw verlangen zullen wij in staat zijn om uw wens in vervulling te laten gaan.

Neem uw sieraden mee naar onze winkel in Breda en wij gaan samen aan de slag om het perfecte sieraad voor u te maken.

Juwelier Sengers in Breda

Sinds 1998 uw adres voor restauratie en reparatie van sieraden

Juwelier sengers is sinds 1998 het adres voor restauratie en reparatie van sieraden en juwelen, maar ook voor de verkoop en inkoop van uw sieraden. Zo kunnen wij uw oud goud en zilver wat u niet meer draagt van u overnemen tegen contante betaling, of voorzien wij uw sieraden van een vrijblijvende taxatie voor de verzekering of nalatenschap.

Kom eens langs in onze winkel in het oude centrum van Breda. Hier vindt u de mooiste en grootste collectie sieraden, voor elk budget. Onze winkel is te vinden aan de Halstraat nummer 8 in Breda.

Neem contact op
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers