Terug naar Home

Inkoop zilver in Breda

Inkoop zilver in Breda

Van sieraden tot servies

Op zoek naar een adres in Breda voor de verkoop van uw zilver? Juwelier Sengers verzorgt al sinds 1998 de inkoop van zilver in Breda. Of het nu gaat om oud zilver wat u niet meer draagt of zilver wat u direct aan ons wilt verkopen, wij kopen allerlei soorten zilverwerk in. De inkoop van zilver in Breda gebeurd in onze juwelier aan de Halstraat 8 in Breda. Neem uw zilver mee en wij zullen deze vrijblijvend taxeren!

Uw zilver verkopen aan ons? Kom langs in onze juwelierszaak in Breda of maak een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvende taxatie en waardebepaling

Wat laten direct weten wat uw zilver waard is

Wilt u weten wat de waarde van uw zilver is. Laat deze dan geheel vrijblijvend taxeren door onze vakmensen. Na deze volledige taxatie maken wij een taxatierapport op van uw zilver met daarin de waarde voor bijvoorbeeld de verzekering of onderlinge verdeling. In dit taxatierapport staat de precieze waarde van uw zilverwerk en bij interesse voor verkoop zullen wij u direct een vrijblijvend bod doen. 

Gaat u akkoord met ons bod, dan zullen wij direct overgaan tot contante uitbetaling. U kunt ook kiezen voor uitbetaling in winkeltegoed. Dit tegoed kunt u uitgeven in onze juwelierszaak in Breda en is onbeperkt geldig. Indien u kiest voor winkeltegoed zal u ook meer uitgekeerd krijgen dan als u kiest voor contante betaling.

Juwelier Sengers, specialist in zilver

Sinds 1998 het adres voor zilver, antiek en kunst

Aan de halstraat 8 in Breda vindt u een prachtig pand, met een enorm kunstwerk op de gevel. Dit mooie pand is de huisvesting van onze mooie juwelier, midden in het oude centrum van Breda. Hier kunt u terecht voor de mooiste en meest unieke collectie sieraden, juwelen, kunst en antiek. welke u nergens anders tegen zal komen.

Of het nu gaat over inkoop van zilver, verkoop, taxatie of restyling, bij ons zijn uw sieraden in goede handen. Wij maken van oud zilver wat u niet meer draagt de meest mooie sieraden, of geven dit sieraad een compleet nieuwe restyling. Onze vakmensen kunnen uw zilver ook restaureren en terugbrengen in de originele staat.

Kom eens langs in onze winkel in het oude centrum van Breda. Hier vindt u de mooiste en grootste collectie sieraden, voor elk budget.

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-ZI-002

Verkocht

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-ZI-001

Verkocht

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers
Core Warning:PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php70/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20151012/imagick.so' - libpng16.so.16: cannot open shared object file: No such file or directory