Terug naar Home

Juwelier Breda

Uw Juwelier in Breda

Gespecialiseerd in oude en antieke juwelen, zilverwerk en kunst

Op zoek naar een juwelier in Breda? Breng eens een bezoek aan Sengers Juwelen, Kunst & Antiek midden in het oude centrum van Breda. Bij ons kunt u terecht voor de mooiste sieraden, zilverwerk, kunst en antiek.

De vertrouwde juwelier in Breda

Al sinds 1998 hét adres voor uw sieraden

Of het nu gaat om een sieraad wat u wilt verkopen, of juist wil laten herstellen, bij onze juwelier in Breda is uw sieraad in de juiste handen. Bij Sengers kunt u terecht voor alles wat met sieraden en juwelen te maken heeft: 

Oude sieraden worden door onze goudsmeden vakkundig hersteld en worden weer helemaal in de originele staat teruggebracht. Ook kunnen de sieraden door ons getaxeerd worden voor de verzekering of nalatenschap. Wij maken het gehele taxatierapport op waarin wij de verzekerings- en vervangingswaarde direct kenbaar maken. Zo weet u precies wat uw sieraad waard is.

Kom eens langs in Breda

Wekelijks nieuw aanbod in onze winkel

Juwelier BredaWilt u uw sieraden laten restaureren of verkopen, of bent u op zoek naar een uniek en prachtig sieraad? Kom eens langs bij onze juwelier in Breda. Wij zijn gevestigd in de Halstraat 8 - 10 in het oude centrum van Breda, in een prachtig nieuw gerenoveerd pand herkenbaar aan de grote schildering op de gevel. In onze juwelierszaak in Breda vindt u de meest prachtige sieraden en juwelen, kunstobjecten en antiek. Van 10 tot 10.000 euro en van goud tot platina. Voor ieder budget en voor iedere stijl en smaak kunt u bij onze juwelier in Breda terecht.

Een mooi sieraad gevonden op onze website? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw sieraad klaar zal liggen. 

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-GG-130

Te koop

€ 775,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-GG-088

Te koop

€ 1.250,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers