Terug naar Home

Sieraden taxeren

Sieraden taxeren? Juwelier Sengers!

Sinds 1998 de specialist in taxatie van sieraden

Heeft u sieraden liggen die u wilt gaan verkopen of aan wilt opgeven voor de onderlinge verdeling? Laat uw sieraden taxeren door de experts van Juwelier Sengers. Sinds 1998 zijn wij de specialist in taxatie van (antieke) sieraden. 

Vrijblijvende taxatie van sieraden

Directe betaling in contanten of winkeltegoed

Sieraden taxeren voor de verkoop of onderlinge verdeling doet u bij Juwelier Sengers in Breda. Neem uw sieraden mee die u wilt laten taxeren. Geef aan onze specialisten aan waarvoor de taxatie dient te gebeuren en wij gaan gelijk voor u aan de slag. De waardebepaling wordt door ons op een zorgvuldige manier gedaan, met zorg voor uw sieraden. Wij zullen de taxatiewaarde ook direct aan u meegeven. 

Besluit u om het sieraad te gaan verkopen? Na de taxatie zullen wij, geheel vrijblijvend, een bod uitbrengen op uw sieraden. Indien u akkoord gaat met dit bod, betalen wij u direct in contante waarde uit. U heeft ook de keuze voor winkeltegoed. Het winkeltegoed vertegenwoordigt meer waarde dan een contacte betaling en is onbeperkt geldig. Als u niks kunt vinden wat aan uw wensen voldoet, kunt u laterterugkomen om alsnog een sieraad uit te zoeken.

Juwelier Sengers

Sieraden taxeren, verkopen, inkopen en restaureren is ons vak

Sieraden taxeren door Juwelier SengersWilt u uw sieraden laten taxeren, of bent u op zoek naar een uniek en prachtig sieraad? Kom eens langs bij juwelier Sengers in Breda. Wij zijn gevestigd in de Halstraat 8 - 10 in het oude centrum van Breda, in een prachtig nieuw gerenoveerd pand herkenbaar aan het grote kunstwerk op onze gevel. In onze juwelier in Breda vindt u de meest prachtige sieraden en juwelen, kunstobjecten en antiek. Van 10 tot 10.000 euro en van goud tot platina. Voor ieder budget en voor iedere stijl en smaak kunt u bij onze juwelier in Breda terecht.

Sieraden taxeren doen wij in onze Juwelier. Neem al uw sieraden mee en wij gaan voor u aan de slag. U kunt ook een afspraak maken om langs te komen. Neem hiervoor contact met ons op.

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

A-GG-023

Te koop

€ 2.295,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

A-GG-066

Te koop

€ 625,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers