Terug naar Home

Inkoop goud in Breda

Uw goud is geld waard

Verkoop uw goud tegen contant geld

Heeft u nog goud liggen wat u nooit meer draagt of waar u afstand van wil doen? Kom dan eens langs bij onze juwelierszaak in Breda. Juwelier Sengers is al sinds 1998 gespecialiseerd in de inkoop, verkoop, restyling en taxatie van gouden sieraden, ringen, armbanden, antiek en kunst. Het goud dat voor u geen waarde meer heeft, is voor ons erg waardevol. Dit goud gebruiken wij bijvoorbeeld voor de restyling van sieraden, om daarmee onze eigen unieke kunstwerken te maken die u in onze juwelier in Breda kunt vinden.

Uw goud verkopen aan ons? Kom langs in onze juwelierszaak in Breda of maak een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvende taxatie

Wat laten u direct weten wat uw goud waard is

Wilt u de waarde van het goud weten wat u wil gaan verkopen? Laat het goud dan eerst geheel vrijblijvend door ons taxeren. Onze vakmensen zullen uw goud voorzien van een complete taxatie, die wij op een eerlijke en professionele wijze uitvoeren. Na de taxatie zullen wij gelijk de waarde meedelen van het goud, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Beslist u om het goud aan ons te verkopen? Dan betalen wij u direct contant uit. U kunt ook voor uitbetaling in winkeltegoed kiezen. Deze kunt u direct, of eventueel later uitgeven in onze juwelier want het winkeltegoed is onbeperkt geldig. Daarnaast krijgt u ook een hogere waarde voor uw goud als u kiest voor winkeltegoed. Met ons unieke en uitgebreide assortiment sieraden, goud en juwelen voor elk budget is er voor iedereen een passend sieraad of juweel te vinden.

Bekijk een groot deel van onze collectie online door hier te klikken

Juwelier Sengers, uw goudspecialist

Sinds 1998 uw betrouwbare juwelier in Breda

Juwelier sengers is sinds 1998 het adres voor inkoop van goud in Breda, maar ook voor de verkoop en restyling van uw sieraden. Zo kunnen wij uw geliefde sieraad restaureren en in de originele staat terugbrengen, of kunnen wij deze voorzien van een complete restyling. Onze vakmensen gaan vol liefde en passie aan de slag om het mooiste sieraad voor u te maken.

Kom eens langs in onze winkel in het oude centrum van Breda. Hier vindt u de mooiste en grootste collectie sieraden, voor elk budget. Onze winkel is te vinden aan de Halstraat nummer 8 in Breda.

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

A-GG-023

Te koop

€ 2.295,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

A-GG-066

Te koop

€ 625,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers