Terug naar Home

Oud goud verkopen

Oud goud verkopen?

Verkoop uw oud goud en ontvang direct contant geld

Wilt u uw oud goud verkopen wat u niet meer draagt of wat geen waarde meer voor u heeft? Kom langs bij Juwelier Sengers in Breda, sinds 1998 de specialist in verkoop, inkoop en taxatie van juwelen, sieraden, oud goud en kunst. Wij zullen uw oud goud vrijblijvend taxeren, waarna we een passend bod uitbrengen. Bij een akkoord betalen wij direct uit.

Laat uw oud goud vrijblijvend taxeren

U zit nergens aan vast

Wilt u de waarde van uw oud goud weten? Laat deze dan eerst taxeren door onze vakmensen. Wij zullen op een eerlijke en professionele manier de taxatie uitvoeren, waarna wij direct de waarde van het oud goud zullen doorgeven en eventueel een passendd bod zullen uitbrengen. De taxatie is geheel vrijblijvend en u bepaalt zelf of u uw oud goud aan ons wilt verkopen.

Direct contant geld of winkeltegoed

Wij betalen direct uit

Besloten om uw oud goud te verkopen? Bij ons heeft u de keuze voor een contante betaling of voor winkeltegoed. Bij de keuze voor contant geld zullen wij direct overgaan tot uitbetaling. Bij de keuze voor winkeltegoed betalen wij de inruilwaarde van het oud goud uit, welke hoger ligt dan de uitbetaalwaarde. U krijgt dus meer waarde terug voor uw oud goud. Daarnaast is dit winkeltegoed onbeperkt geldig! Zo kunt u rustig op zoek gaan naar het sieraad van uw keuze, en hoeft u niet direct te beslissen.

Uw oud goud verkopen bij Juwelier Sengers

Sinds 1998 uw juwelier in Breda

oud goud verkopen

Bij Juwelier Sengers in Breda bent u aan het juiste adres voor de inkoop en verkoop van oud goud, sieraden en antiek. Wij bieden een exclusieve collectie aan met sieraden en juwelen in alle prijsklassen. Of u nu een budget van 10 euro heeft, of van 10.000 euro, wij hebben altijd een sieraad beschikbaar in uw prijsklasse.

Naast inkoop en verkoop verzorgen wij ook de restauratie van uw geliefde sieraad. Wij zullen uw sieraad met veel zorg behandelen en deze weer terugbrengen in de originele staat. Neem uw sieraad eens mee en laat het ons zien, dan zullen wij kijken wat onze vakmensen voor u kunnen betekenen.

Onze winkel vindt u aan de Halstraat 8-10 in Breda, en is te herkennen aan het prachtige kunstwerk op de voorgevel. Heeft u vragen over onze diensten of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-GG-130

Te koop

€ 775,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-GG-088

Te koop

€ 1.250,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers