Terug naar Home

Oud zilver verkopen

Oud zilver verkopen

Vrijblijvende taxatie en directe uitbetaling

Heeft u nog oud zilver liggen wat u niet meer draagt, en wilt u dit oud zilver verkopen? Kom eens langs bij Juwelier Sengers in Breda, al sinds 1998 het adres voor de inkoop, verkoop en restauratie van oud zilver, sieraden en juwelen. Onze vakmensen staan voor u klaar om uw oud zilver te taxeren en een passend bod uit te brengen. Bij een akkoord betalen wij direct uit!

Wat is uw oud zilver waard?

Laat uw oud zilver vrijblijvend taxeren

Wilt u de waarde van uw oud zilver weten voor u het verkoopt? Geen probleem. Wij zullen op een eerlijke en professionele wijze een taxatie uitvoeren op uw oud zilver en de daadwerkelijke waarde direct aan u doorgeven. Bij een besluit om uw oud zilver te verkopen brengen wij een passend bod uit op uw oud zilver.

Directe uitbetaling

Direct contant geld of winkeltegoed voor uw oud zilver

Zodra wij een akkoord hebben bereikt over de verkoop van uw oud zilver, gaan wij direct uit tot uitbetaling. Kiest u voor contant geld, dan betalen wij dit direct uit. Kiest u voor winkeltegoed? Dan geven wij u de inruilwaarde van het oud zilver. Deze waarde ligt hoger dan de uitbetaalwaarde, waardoor u dus meer waarde terugkrijgt! Deze waarde kunt u dan besteden in onze Juwelier in Breda. Wilt u nog wat langer wachten met uw aankoop? Dat kan, want uw winkeltegoed is onbeperkt geldig en kunt u inleveren wanneer u wilt! 

Uw oud zilver verkopen bij Juwelier Sengers

Het adres in Breda voor verkoop van oud zilver

Met een exclusieve collectie sieraden en juwelen in alle prijsklassen, van 10 tot 10.000 euro, bieden wij voor elk budget de mooiste en meest exclusieve sieraden. Naast sieraden bieden wij ook een prachtige collectie antiek en kunst.

Onze vakmensen zijn ook echte specialisten op het gebied van restauratie en restyling van sieraden. Wij brengen uw sieraad graag terug in de originele staat of zorgen voor een complete restyling van uw oud zilver of sieraad. Wat uw wensen ook zijn, voor alles op het gebied van sieraden en kunst kunt u terecht bij Juwelier Sengers in Breda.

Onze winkel vindt u in de Halstraat 8-10 in het centrum van Breda. Kom eens langs, bekijk onze collectie of laat uw oud zilver taxeren. Heeft u vragen voordat u langskomt? Neem contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-ZI-002

Verkocht

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-ZI-001

Verkocht

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers