Terug naar Home

Restyling sieraden

Restyling sieraden

Uw oude sieraden kunt u bij ons laten restylen. In overleg met ons, ontwerpen wij voor u van uw oude sieraad een nieuw sieraad dat naar uw wens is aangepast met daarbij vrijblijvend een passende offerte. Ook kunnen we voor u trouwringen naar gewenst ontwerp maken of uw oude trouwringen samen voegen tot een nieuwe ring. Oude gedateerde sieraden waar briljant of diamant in zit kunnen wij vermaken tot een nieuw eigentijds sieraad. Naar voorbeeld of eigen ontwerp.

Zijn er gebeurtenissen in uw leven waarbij een sieraad of object een tastbare/zichtbare herinnering moet worden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met het gepaste gevoel voor uw verlangen zullen wij in staat zijn om uw wens in vervulling te laten gaan.

Restyling met diverse oude juwelen

Met verschillende oude juwelen hebben we een nieuw sieraad ontworpen.

toermalijn-ring 

Entourage oorhangers met smaragd, peridoot en bloedkoraal

In opdracht voor een klant deze oorhangers met engelenhuid bloedkoraal, cabochon geslepen smaragd met briolet geslepen peridoot (in smaragd kleur) vervaardigd.

entourage oorhangers

Wit gouden armband inkorten

Voor deze klant moest deze prachtige armband vol met briljant een centimeter ingekort worden. We hebben gekeken naar de armband en deze zo ingekort zodat het ritme niet verstoord werd. De 3 briljanten die we er uitgehaald hebben zijn geïntegreerd in een omega collier voor een subtiel sieraad in de hals.

Aanpassen van trouwringen

Trouwringen van ouders aangepast, los te dragen maar ook samen inclusief een gelaserde vingerafdruk.

 

Neem contact op
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers