Terug naar Home

Juwelier Etten-Leur

JUWELIER ETTEN-LEUR

Dé sieraden specialist, al sinds 1998

Bij ons bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een goede juwelier in de omgeving van Etten-Leur. Onze winkel, gelegen in het centrum van Breda, is al jarenlang dé locatie om oude sieraden te verkopen of nieuwe juwelen en antiek te kopen. Het ruime assortiment zorgt ervoor dat we sieraden aan kunnen bieden in alle mogelijk te bedenken prijsklassen. Prijzen variëren van 10 euro tot 10.000 euro.  

JUWELEN & KUNST bij deze juwelier in de omgeving van Etten-Leur

Online bekijken en reserveren!

Juwelier Sengers biedt vele verschillende soorten sieraden, antiek en kunst aan. Wit gouden ringen, zilveren serviezen en Japanse aziatica kunstobjecten, je kunt het zo gek niet noemen of het sieraad/kunstobject waarnaar u op zoek bent zit ons assortiment. Vanzelfsprekend vindt u in onze winkel alle producten terug, maar een groot deel van de collectie is online alvast te bewonderen!

Wilt u graag een sieraad komen bekijken? Reserveer dit sieraad dan direct online. Wij zorgen ervoor dat het sieraad klaar ligt op de afgesproken datum en tijd.

Klik hier om naar ons uitgebreide assortiment juwelen & kunst te gaan.

WAARVOOR KUNT U BIJ ONS NOG MEER TERECHT?

Natuurlijk verkopen we niet alleen sieraden in onze winkel! Deze juwelier in de omgeving van Etten-Leur, biedt ook zeer uiteenlopende services. Wij zijn, bijvoorbeeld, al jarenlang de specialist van inkoop en verkoop van sieraden en juwelen in de omgeving van Etten-Leur. Van taxeren en adviseren tot restaureren en restylen van sieraden, u kunt altijd bij ons terecht!

Wilt u graag wat meer informatie? Kijk dan is op onderstaande pagina’s.

Meer informatie over onze juwelier in de omgeving van Etten-Leur?

Wellicht heeft de bovenstaande webpagina nog niet al uw vragen kunnen beantwoorden over deze juwelier in de omgeving van Etten-Leur. Of bent u misschien benieuwd naar onze gehele collectie? Neem dan gerust (vrijblijvend) contact op via de mail, of bel naar ons: 0031 (0)76 520 25 50.

Heeft u liever direct persoonlijk contact? Kom dan eens langs in onze winkel. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

C-WG-017

Te koop

€ 1.275,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

C-GG-025

Te koop

€ 1.775,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers
Core Warning:PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php70/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20151012/imagick.so' - libpng16.so.16: cannot open shared object file: No such file or directory