Terug naar Home

Juwelier Oosterhout

Juwelier Oosterhout

Sinds 1998 de sieraden specialist

Bent u op zoek naar een juwelier in de omgeving van Oosterhout? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Juwelier Sengers is al sinds 1998 dé juwelier in Breda en daardoor ook in de omgeving van Oosterhout. Onze winkel is al jarenlang dé locatie om oude sieraden te verkopen of nieuwe juwelen en antiek te kopen. Het assortiment bij deze juwelier in Breda is zo groot dat wij sieraden aan kunnen bieden in alle prijsklassen: van 10 euro tot 10.000 euro. Bij ons zult u het sieraad vinden dat bij u past.

De mooiste juwelen & kunst bij deze juwelier in de omgeving van oosterhout

Direct online te bekijken en te reserveren!

Sengers juwelier in omgeving Oosterhout biedt vele verschillende soorten sieraden, antiek en kunst aan. Van de mooiste ringen met wit goud tot aan complete zilver serviezen en zelfs Japanse aziatica kunstobjecten. Al deze prachtige producten vindt u terug in onze winkel, maar een groot deel van onze collectie kunt u ook alvast online bekijken (en reserveren!).

Heeft u een sieraad of juweel gevonden dat u graag wilt komen bekijken? Reserveer dit sieraad dan direct online. Wij zorgen ervoor dat het sieraad klaarligt op de afgesproken datum en tijd in onze juwelierszaak in Breda.

Klik hier om naar ons uitgebreide assortiment juwelen & kunst te gaan.

Waarvoor kunt u bij ons nog meer terecht?

Juwelier Sengers heeft niet alleen sieraden te koop in haar winkel. Deze juwelier in de omgeving van Oosterhout, biedt ook zeer uiteenlopende services. Sengers is bijvoorbeeld al jarenlang de specialist van inkoop en verkoop van sieraden en juwelen in de omgeving van Oosterhout. Van taxeren en adviseren tot restaureren en restylen van sieraden, u kunt dus altijd bij ons terecht!

Meer informatie over onze services? U kunt terecht op de volgende pagina’s.

Meer informatie over onze juwelier in de omgeving van oosterhout?

Heeft de bovenstaande webpagina nog niet al uw vragen kunnen beantwoorden over deze juwelier in de omgeving van Oosterhout? Benieuwd naar onze gehele collectie juwelen en kunst? Neem dan gerust contact op via de mail, of bel ons op 0031 (0)76 520 25 50.

Heeft u liever écht persoonlijk contact? Kom dan eens langs in onze winkel! Hier kunt u onze gehele collectie kunt zien, passen en ervaren. Wellicht kunt u bij ons uw droomsieraad vinden!

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-WG-108

Te koop

€ 1.850,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-WG-079

Te koop

€ 3.450,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers
Core Warning:PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php81/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20210902/imagick.so' - /usr/local/php81/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20210902/imagick.so: undefined symbol: zend_ce_countable