Terug naar Home

Inkoop sieraden

Inkoop sieraden in Breda

Ontvang direct de waarde in contant geld

Heeft u sieraden liggen die u niet meer draagt, of die u wilt verkopen? Neem uw sieraad eens mee naar Juwelier Sengers in Breda. Juwelier Sengers is sinds 1998 de juwelier voor de inkoop van sieraden in Breda en heeft al vele klanten geholpen met de inkoop, maar ook de aankoop, van sieraden.

Laat uw sieraad taxeren

Geheel vrijblijvend en wij vertellen direct de waarde

Wilt u de waarde van uw sieraad weten? Neem deze mee naar onze juwelier in Breda. Onze vakmensen staan klaar om een geheel vrijblijvende taxatie voor u te doen. Nadat de taxatie is gedaan delen wij direct de waarde met u, en zullen wij ook een passend bod uitbrengen op het sieraad. 

Bij een overeenstemming heeft u bij ons de keuze uit 2 mogelijkheden. Wij kunnen u direct het bedrag in contanten meegeven. Naast deze optie kunt u ook kiezen voor een uitbetaling in winkeltegoed. Dit levert u 2 voordelen op:

  • het winkeltegoed vertegenwoordigt een grotere waarde dan de contante waarde;
  • het winkeltegoed is onbeperkt geldig en kan ten alle tijden uitgegeven worden.

Juwelier Sengers

Voor inkoop van sieraden

Inkoop sieraden BredaWilt u uw sieraden laten restaureren of verkopen, of bent u op zoek naar een uniek sieraad? Kom eens langs bij Juwelier Sengers in Breda. Wij zijn gevestigd in de Halstraat 8 - 10 in het oude centrum van Breda, in een prachtig nieuw gerenoveerd pand herkenbaar aan de grote schildering op de gevel. In onze juwelierszaak in Breda vindt u de meest prachtige sieraden en juwelen, kunstobjecten en antiek. Van 10 tot 10.000 euro en van zilver tot goud. Voor ieder budget en voor iedere stijl en smaak kunt u bij onze juwelier in Breda terecht.

Een mooi sieraad gevonden op onze website die u wilt komen bekijken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw sieraad klaar zal liggen. 

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-GG-130

Te koop

€ 775,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-GG-088

Te koop

€ 1.250,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers