Terug naar Home

Taxatie sieraden

Taxatie sieraden

U kunt uw juwelen en sieraden laten taxeren door ons voor de verzekering of nalatenschap. Zo weet u precies wat de waarde is van bijvoorbeeld uw antieke sieraad of gouden sieraad.

Wij maken voor u een taxatie rapport wat u aan uw verzekering kunt overleggen. Hier worden uw juwelen/sieraden uitvoerig in beschreven met daarin de verzekerings/vervangings waarde.

Wij maken ook taxaties voor de onderlinge verdeling. U komt langs met uw juwelen, wij hangen aan elk artikel een kaartje met de onderhandse waarde. Dit is ook de waarde wat wij voor dit artikel geven op het moment van taxatie. Alle artikelen staan qua prijs dan in verhouding met elkaar. U kunt zo met al uw familieleden een keuze maken, voor wie wat wil. Taxatie kosten voor de onderlinge verdeling gaat op basis van stuksprijs of uur tarief. Dit is altijd in overleg met u, wij kunnen dit pas bepalen als wij de juwelen voor ons zien. De beste dagen om hiervoor langs te komen is op woensdag of vrijdag of u kunt hiervoor een afspraak maken op het moment dat het u beter uit komt.

Neem contact op
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers