Terug naar Home

Juwelen taxatie

Juwelen taxatie; kom langs bij Juwelier Sengers!

Sinds 1998 de specialist in taxatie van sieraden

Heeft u thuis juwelen liggen waar u niets meer mee doet, of wilt u oude juwelen vervangen voor nieuwe? Laat dan een vrijblijvende juwelen taxatie uitvoeren door Juwelier Sengers. Bij ons weet u direct wat de waarde van uw juwelen is. Daarnaast brengen onze specialisten hier een passend bod op uit. Akkoord? Wij betalen direct uit! 

Juwelen taxatie door Juwelier Sengers

In het kort

Bij Juwelier Sengers kunt u terecht voor juwelen taxatie, wanneer dat nodig is voor de verkoop of onderlinge verdeling. Het is van belang dat u de juwelen die we moeten taxeren, meeneemt. Vervolgens zal het traject als volgt verlopen:

1. Geef aan waarvoor de juwelen taxatie dient te gebeuren;
2. Specialisten gaan aan de slag (met zorg voor uw juwelen);
3. Taxatiewaarde is bekend en wordt direct meegegeven.  

Juwelen verkopen?

Besluit u na de taxatie om de juwelen te verkopen? Juwelier Sengers zal, geheel vrijblijvend, een bod uitbrengen op de juwelen. Wanneer u besluit om akkoord te gaan met dit bod, betalen wij u direct in contante waarde uit.

Liever winkeltegoed? Dat kan ook!
Wilt u liever geen contante uitbetaling, maar gaat uw voorkeur uit naar winkeltegoed. Dan is dat ook een mogelijkheid. Winkeltegoed vertegenwoordigt meer waarde dan een contante betaling. Daarnaast is het winkeltegoed onbeperkt geldig. Kunt u niet direct een mooi sieraad vinden? Dan komt u dus gewoon later terug. 

Juwelen taxatie uit laten voeren?

Kom eens langs in Breda.

Heeft de bovenstaande pagina nog niet al uw vragen kunnen beantwoorden? Of wilt u een juwelen taxatie uit laten voeren? Kom eens langs bij onze Juwelier in Breda. Wij zijn gevestigd in de Halstraat 8 - 10 in het oude centrum van Breda. Ons pand is te herkennen aan het prachtige en grote kunstwerk op de gevel. 

Liever telefonisch contact? Dat kan ook! Bel naar: 0031(0)765202550

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-GG-266

Te koop

€ 295,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

B-GG-068

Te koop

€ 1.750,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers