Terug naar Home

Inkoop antiek Dordrecht

De inkoop van antiek in Dordrecht

Juwelier Sengers uit Breda is sinds 1998 gespecialiseerd in de inkoop van antiek voor haar klanten uit Dordrecht. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment met onder andere ringen, armbanden, colliers, horloges en Aziatisch antiek. Komt u dus uit Dordrecht en wilt u graag antiek aan ons verkopen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze winkel voor een persoonlijk gesprek.

Inkoop of ruil van antiek in Dordrecht

U kunt bij ons uw antieke voorwerpen inruilen tegen andere juwelen of kunst uit onze collectie. Uiteraard kunt u antiek ook verkopen tegen contante uitbetaling. Wij beschikken over een ruim assortiment uit verschillende prijsklassen en accepteren bij de inkoop van antiek in Dordrecht ook verschillende waarden. Komt u uit Dordrecht en heeft u antiek wat u graag wilt verkopen of laten taxeren? Kom gerust langs voor een vrijblijvende kosteloze taxatie. Ons bod is vrijblijvend.

Tegoedbon voor inkoop antiek uit Dordrecht

U kunt ook een tegoedbon voor uw ingeruilde antiek krijgen als u op dat moment niet kunt slagen of nog geen keuze kunt maken. Deze tegoedbon blijft altijd geldig en zo heeft u alle tijd om op een gewenst tijdstip de tegoedbon te verzilveren. U kunt op simpele wijze online vanuit Dordrecht iets uit ons assortiment reserveren om vervolgens in de winkel af te rekenen met een tegoedbon. De tegoedbonnen zijn daarnaast van een hogere waarde dan het contant geld dat u voor de inkoop van uw antiek kunt krijgen.

Meer informatie over de inkoop van antiek in Dordrecht

Heeft u nog vragen over de inkoop van antiek in Dordrecht? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of kom bij ons langs in onze winkel in Breda. Wij helpen u met al uw vragen en staan graag voor u klaar!

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-GG-266

Te koop

€ 295,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

B-GG-068

Te koop

€ 1.750,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers