Terug naar Home

Inkoop oud goud Dordrecht

De inkoop van oud goud in Dordrecht

Verkoop ons uw oud goud en ontvang direct contant geld! Juwelier Sengers uit Breda is sinds 1998 gespecialiseerd in de inkoop van oud goud voor haar klanten uit Dordrecht. Komt u uit Dordrecht of uit de omgeving en wilt u graag oud goud aan ons verkopen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze winkel voor een persoonlijk gesprek.

Laat uw oud goud vrijblijvend taxeren!

Wilt u de waarde van uw oud goud laten bepalen? Laat deze dan eerst taxeren door onze vakmensen. Wij zullen op een eerlijke en professionele manier de taxatie uitvoeren, waarna wij direct de waarde van het oud goud zullen doorgeven en eventueel een passend bod zullen uitbrengen. De taxatie is geheel vrijblijvend en u bepaalt zelf of u uw oud goud aan ons wilt verkopen.

Contante betaling of winkeltegoed

Komt u uit Dordrecht en heeft u besloten uw oud goud aan ons te verkopen? Bij ons heeft u de keuze voor een contante betaling of voor winkeltegoed. Bij de keuze voor contant geld zullen wij direct overgaan tot uitbetaling.

Bij de keuze voor winkeltegoed betalen wij de inruilwaarde van het oud goud uit, welke hoger ligt dan de uitbetaalwaarde. U krijgt dus meer waarde terug voor uw oud goud.

Daarnaast is dit winkeltegoed onbeperkt geldig! Zo kunt u rustig op zoek gaan naar het sieraad van uw keuze, en hoeft u niet direct te beslissen.

Meer informatie over de inkoop van oud goud in Dordrecht

Heeft u nog vragen over de inkoop van oud goud in Dordrecht? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of kom bij ons langs in onze winkel in Breda. Wij helpen u graag met het vinden van het antiek of sieraden waar u naar op zoek bent.

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-GG-130

Te koop

€ 775,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-GG-088

Te koop

€ 1.250,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers