Terug naar Home

Inkoop oude sieraden Dordrecht

De inkoop van oude sieraden in Dordrecht

Juwelier Sengers uit Breda is sinds 1998 gespecialiseerd in de inkoop van oude en antieke juwelen, zilverwerk en kunst voor haar klanten uit Dordrecht. Komt u dus uit Dordrecht en wilt u graag oude sieraden aan ons verkopen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze winkel voor een persoonlijk gesprek.

Inkopen of ruilen van oude sieraden in Dordrecht

U kunt bij ons uw oude sieraden/juwelen, (oud)goud, zilver, zilveren voorwerpen en/of munten inruilen tegen andere juwelen of kunst uit onze collectie. Uiteraard kunt u oude sieraden ook verkopen tegen contante uitbetaling.

Ook zijn wij geïnteresseerd in losse diamanten en briljant geslepen diamanten, kunstobjecten, antiek ivoor, bloedkoraal en andere edelstenen. Komt u uit Dordrecht en heeft u sieraden/juwelen die u niet meer draagt? Kom gerust langs voor een vrijblijvende kosteloze taxatie. Ons bod is vrijblijvend.

TEGOEDBON VOOR DE INKOOP VAN UW OUDE SIERADEN UIT DORDRECHT

U kunt ook een tegoedbon voor uw ingeruilde sieraden/juwelen krijgen als u op dat moment niet kunt slagen of nog geen keuze kunt maken. Deze tegoedbon blijft altijd geldig. Zo heeft uw de mogelijkheid om ten alle tijden de tegoedbon te benutten en kunt u ook vanuit Dordrecht online een reservering plaatsen om het vervolgens in de winkel op te halen. Zo profiteert u van de inkoop van oude sieraden uit Dordrecht.

Meer informatie over de inkoop van oude sieraden in Dordrecht

Heeft u nog vragen over de inkoop van oude sieraden in Dordrecht of bent u benieuwd naar de andere diensten die wij aanbieden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of kom bij ons langs in onze winkel in Breda. U bent ook van hartelijk welkom om een kijkje te nemen naar ons uitgebreid assortiment in onze winkel in Breda. We staan voor uw klaar om u te helpen bij het zoeken naar uw gewenste sieraad of antiek.

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-GG-266

Te koop

€ 295,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

B-GG-068

Te koop

€ 1.750,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers