Terug naar Home

Inkoop sieraden Breda

Inkoop sieraden in Breda?

Ontvang contant geld voor uw sieraden!

Juwelier Sengers is een begrip in Breda als het gaat om de inkoop van sieraden. We zijn al sinds 1998 te vinden in hartje Breda met een indrukwekkende en exclusieve collectie van sieraden in allerlei prijsklassen. Voor velen klanten zijn wij het vertrouwde adres voor de inkoop van sieraden in Breda. Bij ons ontvangt u direct de waarde van uw sieraden in contant geld, ook al is er sprake van beschadiging of incompleetheid.  

Laat uw sieraden taxeren door Juwelier Sengers in Breda

Bent u thuis gestuit op oude sieraden die u nooit meer draagt en geen waardevolle betekenis voor u hebben? Dan is het erg zonde als deze in de kast blijven liggen want de inkoop van uw sieraden door Juwelier Sengers in Breda, kan u namelijk een mooie extraatje opleveren! Bij Juwelier Sengers bent u aan het juist adres als het gaat om een eerlijke prijs. Wij beschikken namelijk over de vereiste vakmanschap en ervaring om de waarde van uw sieraden exact te kunnen bepalen. In onze locatie in Breda, kunnen we ter plekke een passend bod uitbrengen voor de inkoop van uw sieraden. Gaat u akkoord met ons bod? Dan kunt u in plaats van contant geld, zelfs kiezen voor een uitbetaling in winkeltegoed. Bijkomend voordeel hierbij is het dat het een grotere waarde vertegenwoordigt dan de contante waarde.

Welke sieraden worden geaccepteerd door Juwelier Sengers in Breda voor inkoop?

Voor de inkoop van uw sieraden door Juwelier Sengers in Breda accepteren we allerlei sieraden. U kunt bijvoorbeeld denken aan ringen, armbanden, broches, kettingen en oorbellen. Naast sieraden zijn wij ook geïnteresseerd in losse diamanten en briljant geslepen diamanten, antiek ivoor, kunstobjecten, bloedkoraal en andere edelstenen.

Vindt u het toch lastig om afscheid te nemen van uw sieraden? Kies dan voor het restylen van uw sieraden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

U bent van harte welkom bij ons pand aan de Halsstraat 8-10 in Breda om de mogelijkheden voor de inkoop van sieraden te bespreken. Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10:00 tot 17:30 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00. U kunt ook uw vraag stellen via ons contactformulier.

Bekijk de pagina juwelen & kunst om onze huidige collectie te bezichtigen.

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-PT-017

Te koop

€ 1.195,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-PT-019

Te koop

€ 1.250,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers