Terug naar Home

Kunst en antiek juwelier

Kunst en antiek juwelier

Al sinds 1998 is Juwelier Sengers de plek voor al uw kunst en antiek in het hart van Breda. Door onze uitgebreide collectie van exclusieve objecten hebben we voor ieders smaak een passend aanbod. Onze passie is terug te vinden in de productkennis en enthousiasme van het personeel. Neem voor ons aanbod eens een kijkje op onze antieke juwelen en kunst pagina of laat u adviseren in onze showroom.

Juwelier Sengers: uw specialist in kunst en antiek

Bent u op zoek naar een kunstwerk om uw huis of bedrijfspand te decoreren? Dan bent u bij kunst en antiek Juwelier Sengers aan het juiste adres. Wekelijks vullen wij onze winkelvitrines aan met unieke werken. Breng een bezoek aan onze showroom en laat u onderdompelen in een wereld van exclusieve kunst, sieraden en antiek. Naast het ruime aanbod van kunst, beschikt Juwelier Sengers over een unieke collectie aan antiek waaronder verschillende zilveren serviezen en porseleinen vazen. Voor de liefhebbers van Aziatisch werken heeft Juwelier Sengers de speciale Aziatica collectie met historische objecten uit China en Japan.

Aanvullende diensten

Juwelier Sengers is naast de verkoop van prachtige items, ook gespecialiseerd in het inkopen van uw eigen antiek en kunst. Bij het laatste genoemde heeft u de mogelijkheid tot inruilen, verkoop tegen contanten of een waardebon. Ook voor reparatie van sieraden, antiek en kunst bent u van harte welkom in onze winkel. Als geïnteresseerd bent in het laten bewerken of op maat maken van sieraden, ontdek dan de mogelijkheden op onze restylingpagina. Wilt u weten wat uw sieraden waard zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een taxatie.

Neem contact op met Juwelier Sengers over de in- of verkoop van kunst en antiek

Is uw interesse gewekt of wilt u meer informatie over de inkoop of verkoop van kunst en antiek? Neem dan vrijblijvend contact op met Juwelier Sengers. Ook zonder afspraak kunt u terecht in onze winkel in het centrum van Breda. Ons pand aan de Halstraat is te herkennen aan de imposante gevel welke voorzien is van een glazen mozaïek.

Neem contact op
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers