Terug naar Home

Sieraden taxatie

Juwelier Sengers: de specialist in de taxatie van sieraden

Wilt u graag weten wat uw dierbare sieraden waard zijn uit nieuwsgierigheid, voor de verzekering of voor de onderlinge verdeling? Juwelier Sengers is gespecialiseerd in de taxatie van sieraden. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken of breng een bezoek aan onze winkel in het centrum van Breda.

Taxatie Sieraden

Wilt u de precieze waarde weten van bijvoorbeeld uw gouden juweel? Laat uw kostbaarheden dan taxeren door Juwelier Sengers uit Breda. Onze ervaren taxateurs stellen graag een taxatierapport voor u op met daarin de omschrijving en de waarde van uw sieraden. We letten daarbij onder andere op de echtheid, materialen en afwerking.

Onderlinge verdeling

Bij Juwelier Sengers in Breda, kunt u een taxatierapport laten opstellen omwille van de onderlinge verdeling van erfstukken. Doordat de waarde van uw items hierdoor bekend zijn, kunt u samen met uw familieleden keuzes maken over een eerlijke verdeling. Voor meer toelichting over onderlinge verdeling of de waarde van uw sieraden kunt u terecht op onze taxatie pagina.

Taxatie Sieraden: waardebepaling verzekeraar

Wilt u uw kostbare juwelen en antieke kunst laten verzekeren? Dan zult u eerst een taxatie van de sieraden moeten laten uitvoeren. Zo weet u zeker dat uw kostbaarheden voor het juiste bedrag verzekerd zijn en u niet te veel premie betaald. Zijn uw sieraden beschadigd? Dan kunnen wij middels een taxatie van uw sieraden ook het schadebedrag vaststellen.

Contact opnemen met Juwelier Sengers

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent de taxatie van uw sieraden? De specialisten bij Juwelier Sengers informeert en adviseert u graag. Kom vrijblijvend met ons in contact of breng een bezoek aan in onze winkel in het centrum van Breda.

Bij Juwelier Sengers kunt u ook terecht voor de reparatie of restyling van uw kostbaarheden zodat u nog lang kunt genieten van uw dierbare sieraad.

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

VA-039

Verkocht

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

ZI-085

Verkocht

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers