Terug naar Home

Juwelen repareren

JUWELEN REPAREREN? JUWELIER SENGERS!

Sinds 1998 de specialist in reparatie van sieraden

Bij Juwelier Sengers hebben we verschillende goudsmeden in dienst die garant kunnen staan voor een goede reparatie. Elke reparatie zien wij, samen met onze goudsmeden, als een uitdaging. Kom gerust eens lang dan bekijken we de mogelijkheden!

Kosten repareren juwelen

Juwelen kunnen op veel verschillende manieren gerepareerd worden. Iedere reparatie brengt zijn eigen kosten met zich mee. Hoeveel het precies kost, hangt dan ook af van het materiaal van het product en de grootte van de reparatie. Geen zorgen, we kunnen altijd een offerte voor u opstellen. 

Repareren juwelen door Sengers

Onze goudsmeden kunnen uw (antieke) juwelen, volgens de nieuwste technieken, repareren of restaureren. Ze doen dit met de grootste zorg en vertrouwen. Door meer dan 20 jaar ervaring in het goudsmeden, zijn uw kostbare juwelen in goede handen. Een reparatie aan uw gekoesterde antieke sieraad kunt u met een gerust hart uit laten voeren, maar ook voor allerlei andere reparaties bent u aan het juiste adres.

Restyling van uw sieraden!

Wat uw juwelen ook zijn, wat uw wensen ook zijn, Juwelier Sengers kan naast reparatie van uw juwelen ook uw sieraden compleet restylen.

1. (In overleg) stellen wij een ontwerp samen, aangepast aan uw wensen en eisen;
2. Vrijblijvende offerte;
3. Uitvoering.

Bij Juwelier Sengers zorgen we ervoor dat uw geliefde sieraad de restyling krijgt die het verdient, eigentijds tot antiek. Kom langs in onze winkel en we gaan samen direct aan de slag om het perfecte sieraad voor u te maken!

MEER INFORMATIE OVER HET REPAREREN VAN JUWELEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wellicht heeft u nog vragen rondom het repareren van juwelen? Neem dan, geheel vrijblijvendcontact met ons op of kom even langs in de winkel! 

Wij staan voor u klaar van 10:00 tot 17:00. Behalve op maandag en zondag, op deze dagen zijn we gesloten. Wilt u langskomen tijdens de feestdagen? Check dan onze Facebook pagina

Tot snel!

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-GG-266

Te koop

€ 295,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

B-GG-068

Te koop

€ 1.750,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers