Terug naar Home

Trouwring in Breda

Uw trouwring bij juwelier Sengers in Breda

Woont of werkt u in Breda of omgeving en bent u op zoek naar een goede juwelier voor uw trouwring naar wens? Dan is juwelier Sengers aan de Halstraat in Breda de juiste winkel voor u.

In onze juwelierszaak in Breda vindt u de meest prachtige trouwringen. We hebben trouwringen beschikbaar in diverse kleuren zoals geel goud, zilver en platina. Daarnaast hebben we veel verschillende soorten bewerking. De prijzen variëren van 10 tot 10.000. Onze mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en bieden voor ieder wat wils.

Kortom, voor ieder budget en voor iedere stijl/smaak kunt u bij onze juwelier in Breda terecht.

Waarvoor kunt u bij ons nog meer terecht?

Juwelier Sengers heeft natuurlijk niet alleen trouwringen. De trouwring is slechts een onderdeel van het uitgebreide assortiment aan sieraden en juwelen. Tevens biedt juwelier Sengers uit Breda ook zeer uiteenlopende services. Van taxeren en adviseren tot restaureren en restylen van sieraden, u kunt altijd bij ons terecht.

Voor meer informatie over onze services kunt u terecht op de volgende pagina’s.

Meer informatie over een trouwring van juwelier Sengers uit Breda?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer informatie over of een trouwring van juwelier Sengers uit Breda iets voor u is, kom dan gerust eens langs in onze winkel. Daar kunt u een kijkje nemen in ons ruime assortiment en zullen onze verkopers klaarstaan om u te helpen met het vinden van de beste trouwring voor u.

Heeft u een ander mooi sieraad gevonden op onze website? Ook dan kunt u, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat uw sieraad klaar zal liggen zodat u het kunt komen bekijken.


Openingstijden van Juwelier Sengers in Breda

Ma: Gesloten
Di: 10.00 uur - 17.30 uur
Wo: 10.00 uur - 17.30 uur
Do: 10.00 uur - 17.30 uur
Vr: 10.00 uur - 17.30 uur
Za: 10.00 uur - 17.00 uur
Zo: Gesloten

Tijdens feestdagen kunnen onze openingstijden variëren. Voor de openingstijden tijdens feestdagen kunt u terecht op onze nieuwspagina.

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-WG-108

Te koop

€ 1.850,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-WG-079

Te koop

€ 3.450,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers