Terug naar Home

Verlovingsring in Breda

Uw verlovingsring bij juwelier Sengers in Breda

De verlovingsring staat als een symbool van de liefde als je denkt aan een huwelijksaanzoek. Bij juwelier Sengers helpen we u graag aan de beste verlovingsring om dat bijzondere moment extra speciaal te maken.

In onze juwelierszaak in Breda vindt u de meest stijlvolle verlovingsringen. Onze mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en bieden dan ook voor ieder wat wils. De prijzen variëren van 10 tot 10.000, afhankelijk van uw wensen. We hebben verlovingsringen beschikbaar in diverse kleuren zoals geel, wit en rosé goud. Daarnaast hebben we veel verschillende soorten bewerking.

Bij juwelier Sengers kunt u voor ieder budget, iedere stijl en elke smaak terecht.


Handige tip

Een verlovingsring moet goed om haar ringvinger passen! Het is daarom belangrijk om de ringmaat van je geliefde te meten zonder dat ze argwaan krijgt. Natuurlijk zou het het handigste zijn als je een ring die ze vaak draagt kunt meenemen, maar vaak is dat niet mogelijk. In dat geval kun je wellicht een van de volgende methoden proberen:

  • Gebruik een schuifmaat om op een onbewaakt moment de binnendiameter van haar ring op te meten.
  • Schuif een ring van haar om je eigen vinger en zet een streepje op het punt waar de ring gaat knellen.


Andere services van juwelier Sengers

De verlovingsring is slechts een onderdeel van het uitgebreide assortiment aan sieraden en juwelen. Maar naast dat enorme assortiment biedt juwelier Sengers uit Breda ook zeer uiteenlopende services. Van taxeren en adviseren tot restaureren en restylen van sieraden, u kunt altijd bij ons terecht.

Voor wat specifiekere informatie over onze services kunt u terecht op de volgende pagina’s.


Meer informatie over een verlovingsring van Sengers in Breda?

Als u nieuwsgierig bent geworden en u graag meer informatie heeft over of een verlovingsring van juwelier Sengers uit Breda iets voor u is, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Als u liever meteen langskomt, is dat natuurlijk ook geen probleem! In onze winkel kunt u een kijkje nemen in ons ruime assortiment en zullen onze verkopers klaarstaan om u te helpen met het vinden van de beste verlovingsring voor u.

Heeft u een ander mooi sieraad gevonden op onze website? Ook dan kunt u, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat uw sieraad klaar zal liggen zodat u het kunt komen bekijken.

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-WG-108

Te koop

€ 1.850,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-WG-079

Te koop

€ 3.450,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers