Terug naar Home

Juwelier Bergen op Zoom

Juwelier Bergen op Zoom

Juwelier Sengers is sinds 1998 gespecialiseerd in verkoop, aankoop, taxatie en restyling van oude en antieke juwelen, zilverwerk en kunst. We ontvangen regelmatig klanten uit Bergen op Zoom in onze winkel. Ook u bent uiteraard van harte welkom!

Juwelier Sengers biedt vele verschillende soorten sieraden, antiek en kunst aan. Ringen, colliers, armbanden, serviezen, je kunt het zo gek niet noemen of het sieraad/kunstobject behoort tot het ruime assortiment van deze juwelier in de omgeving van Bergen op Zoom.

Wekelijks nieuw aanbod in de winkel en online!

Juwelier Sengers heeft wekelijks nieuw aanbod van juwelen, zilverwerk en kunst. Zowel in de winkel als online. Komt u uit Bergen op Zoom en wilt u een goede indruk krijgen van onze zeer uitgebreide collectie? Neem dan zeker een kijkje op de juwelen & kunst pagina binnen onze website!

Onze overige diensten

Juwelier Sengers biedt haar klanten ook zeer uiteenlopende aanvullende diensten. We zijn bijvoorbeeld al jarenlang dé specialist op het gebied van inkoop en verkoop van sieraden en juwelen in de omgeving van Bergen op Zoom. Taxeren en adviseren maar ook het restaureren en restylen van sieraden behoren tot onze dienstverlening.

Meer informatie over onze diensten? Neem dan een kijkje op de volgende pagina’s binnen onze website.

Meer informatie over deze juwelier uit de omgeving van Bergen op Zoom?

Komt u uit (de omgeving van) Bergen op Zoom en heeft u nog vragen over verkoop, aankoop, taxatie en restyling van oude en antieke juwelen, zilverwerk en/of kunst? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of kom bij ons langs in onze winkel. We staan altijd graag voor u klaar! 

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-GG-266

Te koop

€ 295,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

B-GG-068

Te koop

€ 1.750,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers