Terug naar Home

Juwelier Rotterdam

Juwelier Rotterdam

Gespecialiseerde juwelier in oude en antieke juwelen, zilverwerk en kunst

Bent u op zoek naar een goede juwelier met vele services en komt u uit Rotterdam? Breng dan eens een bezoek aan Sengers Juwelen, Kunst & Antiek. Bij ons kunt u terecht voor de mooiste sieraden, zilverwerk, kunst en antiek. 

Juwelier Sengers bevindt zich midden in het oude centrum van Breda.

Juwelier Rotterdam; assortiment

Juwelier Sengers biedt vele verschillende soorten sieraden, antiek en kunst aan. Ringen, colliers, armbanden, serviezen, je kunt het zo gek niet noemen of het sieraad/kunstobject behoort tot het assortiment van deze juwelier in de omgeving van Rotterdam. Vanzelfsprekend vindt u in onze winkel alle producten terug, maar een groot deel van de collectie is online alvast te bewonderen! Klik HIER om naar de productenpagina's te gaan. 

Bekijk onze andere services eens!

Sengers is geen doorsnee juwelier, wij bieden meer

Toch is Sengers geen doorsnee juwelier. Naast het verkopen van sieraden hebben wij u veel meer te bieden. Bij juwelier Sengers kunt u terecht voor alles wat met sieraden en juwelen te maken heeft: 


Heeft u graag wat meer informatie over bovenstaande onderwerpen? Klik er dan eens op! U zal worden doorverwezen naar een pagina met uitleg over de desbetreffende service.

Meer informatie over deze juwelier in de omgeving van Rotterdam?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wellicht heeft u nog vragen of wilt u eens een kijkje nemen in ons ruime assortiment. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op (of kom eens langs)! 

Wij staan elke dag voor u klaar van 10:00 tot 17:00. Behalve op maandag en zondag, dan zijn we gesloten. Tijdens feestdagen kunnen onze openingstijden wat variëren. Voor de openingstijden tijdens feestdagen kunt u terecht op onze Facebook pagina

We hopen u snel te mogen verwelkomen!

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

C-WG-017

Te koop

€ 1.275,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

C-GG-025

Te koop

€ 1.775,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers