Terug naar Home

Sieraden verkoop nalatenschap

Sieraden verkoop vanuit een nalatenschap

Juwelier Sengers uit Breda is sinds 1998 gespecialiseerd in taxatie van oude en antieke juwelen, zilverwerk en kunst. Deze werkzaamheden komen ook vaak voort uit een situatie rondom een nalatenschap.

U kunt uw juwelen door ons laten taxeren vanuit en nalatenschap. Zo weet u precies wat de waarde is van antieke juwelen, zilverwerk en kunst en kunt u met familie en/of nabestaanden een weloverwogen keuze maken rondom de verdeling van de nalatenschap.

Juwelen taxatie vanuit een nalatenschap

We lichten onze werkwijze bij het taxeren van een nalatenschap graag even kort aan u toe.

U komt bij ons langs in de winkel met de items uit de nalatenschap. Wij hangen vervolgens aan elk artikel een kaartje met de onderhandse waarde van het juweel, sieraad en/of kunstobject. Dit is ook direct de waarde die wij voor dit item zouden bieden wanneer u besluit het item aan ons te verkopen.

We zorgen er bij een nalatenschap altijd voor dat alle artikelen qua prijs netjes met elkaar in verhouding met staan. U kunt zo met al uw familieleden een weloverwogen keuze maken. De nalatenschap verkopen, inruilen of onderling verdelen. Alles behoort tot de mogelijkheden.

Sieraden verkopen uit een nalatenschap? Maak een afspraak.

Uiteraard willen we u bij de verkoop van sieraden uit een nalatenschap erg goed van dienst zijn. De beste dagen om hiervoor bij ons langs te komen zijn op woensdag of vrijdag. Uiteraard kunt u hiervoor ook een afspraak met ons maken wanneer u liever op een andere dag bij ons langs komt. We denken graag met u mee.

Meer informatie over de verkoop van sieraden uit een nalatenschap?

Heeft u nog vragen over de verkoop van sieraden uit een nalatenschap? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of kom bij ons langs in onze winkel in Breda. We staan graag voor u klaar!

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-WG-108

Te koop

€ 1.850,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-WG-079

Te koop

€ 3.450,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers
Core Warning:PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php70/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20151012/imagick.so' - libpng16.so.16: cannot open shared object file: No such file or directory