Terug naar Home

Inkoop antiek Antwerpen

Wij doen aan inkoop van antiek uit Antwerpen

Bent u antiek tegengekomen bij het opruimen van uw zolder of heeft u antiek liggen waar u eigenlijk wel van af zou willen, maar weet u zelf niet hoeveel het waard is? Laat het dan taxeren door onze professionals. Bij Juwelier Sengers ben je verzekerd van een eerlijke prijs. Wij doen al sinds jaar en dag taxaties en inkoop van antiek uit Antwerpen.

Wat u terug krijgt voor de inkoop van uw antiek uit Antwerpen

Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw antiek vrijblijvend te laten taxeren. Kom langs in onze winkel op de Halstraat 8-10 in Breda en kom er achter wat de werkelijke waarde is van uw antiek. Na de taxatie mag u zelf bepalen of u door wilt gaan met de verkoop. Wat wij u kunnen bieden is contant geld of een tegoedbon waarvan de waarde altijd iets hoger is dan het contant geld dat u voor uw antiek kunt krijgen. De tegoedbon kunt u vervolgens inwisselen voor een juweel of kunststuk uit ons assortiment.

Hoewel we een heel ruim assortiment hebben uit verschillende prijsklassen kan het altijd zo zijn dat er op dat moment niks tussen zit dat aan uw eisen voldoet. Wanneer dit het geval is kunt u er gewoon voor kiezen om de tegoedbon te bewaren, deze blijft namelijk altijd geldig.

Meer dan alleen inkoop van antiek uit Antwerpen

Naast antiek kopen wij ook andere kunststukken in, hierbij kun je denken aan juwelen, antiek en kunst met een variërend oorsprong. Verder bieden wij ook andere services aan zoals reparatie en restyling van uw sieraden. Hier hebben wij professionele goudsmeden voor die dit uitermate precies kunnen uitvoeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Overweegt u uw sieraden of antiek te verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om er achter te komen wat uw antiek waard is.  Hiervoor kunt u bellen naar 0031 (0)76 520 25 50 of kom op bezoek bij ons in de winkel dan helpen wij je verder.

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-GG-266

Verkocht

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

B-GG-068

Te koop

€ 1.750,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers