Terug naar Home

Inkoop oude sieraden Antwerpen

Onze inkoop van oude sieraden uit Antwerpen

Juwelier Sengers begon in 1998 en is sindsdien uitgegroeid tot dé juwelierszaak van Breda. We zijn gespecialiseerd in de inkoop van oude sieraden, antieke juwelen, zilverwerk en kunst. U kunt bij ons altijd terecht voor een taxatie van uw sieraden, dit doen wij geheel vrijblijvend. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen of de winkel bezoeken in Breda.

Ruilen of uitbetalen bij inkoop van oude sieraden uit Antwerpen

Na de taxatie van uw sieraden krijgt u de mogelijkheid om contant uitbetaald te worden of een tegoedbon aan te nemen. De waarde van deze tegoedbon zal altijd hoger liggen dan de contante waarde van de sieraden. De tegoedbon kan ingeruild worden tegen ieder product uit ons assortiment. Wij hebben producten uit zeer variërende prijsklassen. Zo zit er altijd wel iets tussen wat u aanspreekt.

De inkoop van oude sieraden uit Antwerpen niet nodig?

Naast de inkoop van oude sieraden uit Antwerpen verrichten wij ook vele andere diensten. Zo zijn wij in staat om uw ouden sieraden te restylen of wanneer dit nodig is te repareren. Wij werken met verschillende goudsmeden die er voor kunnen zorgen dat uw gekoesterde antieke sieraad weer in de originele staat gebracht wordt. Bij ons ben je dus verzekerd van kwaliteit.

Meer informatie over de inkoop van oude sieraden in Antwerpen

Wilt u dus uw oude sieraden restylen of restaureren, of bent u op zoek naar nieuwe sieraden. Neem dan een kijkje in onze winkel op de Halstraat 8 – 10 in Breda of bekijk het assortiment online. Er is voor ieder budget wel wat te vinden. Wilt u meer over ons weten of heeft u nog andere prangende vragen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0031 (0)76 520 25 50 zodat een van onze medewerkers u kan helpen.

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-GG-266

Te koop

€ 295,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

B-GG-068

Te koop

€ 1.750,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers