Terug naar Home

Juwelier Dordrecht

Juwelier Dordrecht

Juwelier Sengers is sinds 1998 gespecialiseerd in verkoop, aankoop, taxatie en restyling van oude en antieke juwelen, zilverwerk en kunst. We ontvangen regelmatig klanten uit Dordrecht in onze winkel voor onder andere de verkoop en taxatie van juwelen en sieraden. Ook u bent uiteraard van harte welkom!

Juwelier Sengers biedt vele verschillende soorten sieraden, antiek en kunst aan. Zo vind je onder andere ringen, Japanse Aziatische kunstobjecten, colliers, zilveren serviezen en armbanden terug in onze ruime collectie.

Kom snel een kijkje nemen naar het ruime assortiment van deze juwelier in de omgeving van Dordrecht. Dit kan uiteraard zowel online als in onze winkel.

Wekelijks nieuw aanbod. Zowel online als in de winkel!

Juwelier Sengers heeft zowel in haar winkel als op haar website wekelijks nieuw aanbod van juwelen, zilverwerk en kunst. Dus komt u uit Dordrecht en wilt u een goed beeld krijgen van onze zeer uitgebreide collectie?

Neem dan zeker een kijkje op de juwelen & kunst pagina binnen onze website!

Reparatie van juwelen

Juwelier Sengers doet meer dan enkel het verkopen van sieraden, kunst en antiek. Zo zijn we ook al jarenlang dé specialist op het gebied van de reparatie van sieraden en juwelen in de omgeving van Dordrecht.

Onze goudsmeden kunnen uw (antieke) juwelen, volgens de nieuwste technieken, repareren of restaureren. Ze doen dit met de grootste zorg en vertrouwen. Door meer dan 20 jaar ervaring in het goudsmeden zijn uw kostbare juwelen bij ons in goede handen. Een reparatie aan uw gekoesterde antieke juweel kunt u ons dus met een gerust hart laten uitvoeren.

Meer informatie over deze juwelier uit de omgeving van Tilburg?

Komt u uit (de omgeving van) Dordrecht en heeft u nog vragen over verkoop, aankoop, taxatie en restyling van oude en antieke juwelen, zilverwerk en/of kunst? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of kom bij ons langs in onze winkel. We staan graag voor u klaar!

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

A-WG-023

Te koop

€ 995,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

A-WG-024

Te koop

€ 1.850,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers