Terug naar Home

Juwelier Roosendaal

Juwelier Roosendaal

Juwelier Sengers is sinds 1998 gespecialiseerd in verkoop, aankoop, taxatie en restyling van oude en antieke juwelen, zilverwerk en kunst. We ontvangen regelmatig klanten uit Roosendaal in onze winkel. Ook u bent uiteraard van harte welkom in onze mooie winkel.

Wekelijks nieuw aanbod!

Juwelier Sengers heeft wekelijks nieuw aanbod van juwelen, zilverwerk en kunst. Zowel in de winkel als online. Komt u dus uit Roosendaal en wilt u een goede indruk krijgen van onze collectie? Neem dan zeker een kijkje op de juwelen & kunst pagina binnen onze website!

Ons uitgebreide dienstenpakket

Natuurlijk verkopen we niet alleen sieraden in onze winkel. Juwelier Sengers biedt ook zeer uiteenlopende aanvullende diensten. We zijn bijvoorbeeld al jarenlang dé specialist op het gebied van inkoop en verkoop van sieraden en juwelen in de omgeving van Roosendaal. Van taxeren en adviseren tot restaureren en restylen van sieraden, u kunt altijd bij ons terecht!

Wilt u graag meer informatie? Neem dan een kijkje op één van de onderstaande pagina’s.

Meer informatie over deze juwelier uit de omgeving van Roosendaal?

Komt u uit (de omgeving van) Roosendaal en heeft u nog vragen over verkoop, aankoop, taxatie en restyling van oude en antieke juwelen, zilverwerk en/of kunst? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of kom bij ons langs in onze winkel in Breda. We staan graag voor u klaar!

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-WG-108

Te koop

€ 1.850,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-WG-079

Te koop

€ 3.450,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers