Terug naar Home

Juwelier Tilburg

Juwelier Tilburg

Juwelier Sengers is sinds 1998 gespecialiseerd in verkoop, aankoop, taxatie en restyling van oude en antieke juwelen, zilverwerk en kunst. We ontvangen regelmatig klanten uit Tilburg in onze winkel. Ook u bent uiteraard van harte welkom in onze winkel!

Juwelier Sengers biedt vele verschillende soorten sieraden, antiek en kunst aan. Zo vind je onder andere ringen, colliers, armbanden, zilveren serviezen en Japanse Aziatische kunstobjecten terug in onze collectie.

Kom dus snel een kijkje nemen naar de grote en veelzijdige collectie in alle prijsklassen van deze juwelier in de omgeving van Tilburg. Dit kan zowel online als in onze winkel!

Als juwelier bedienen we graag klanten uit Tilburg, zowel online als in de winkel!

Juwelier Sengers heeft zowel in haar winkel als op haar website wekelijks nieuw aanbod van juwelen, zilverwerk en kunst. Komt u uit Tilburg en wilt u een goede indruk krijgen van ons zeer uitgebreide assortiment? Neem dan zeker een kijkje op de juwelen & kunst pagina binnen onze website!

Wij helpen klanten uit Tilburg ook met Inkoop, reparatie, taxatie en restyling.

Juwelier Sengers doet meer dan enkel het verkopen van sieraden, kunst en antiek. Zo zijn we als juwelier ook al jarenlang dé specialist op het gebied van inkoop, reparatie, taxatie en restyling van sieraden en juwelen in de omgeving van Tilburg.

Meer informatie over deze aanvullende diensten? Neem dan meteen een kijkje op de volgende pagina’s binnen onze website.

Komt u uit Tilburg? Voor vragen over ons als juwelier kunt u ook bellen.

Komt u uit (de omgeving van) Tilburg en heeft u nog vragen over verkoop, aankoop, taxatie en restyling van oude en antieke juwelen, zilverwerk en/of kunst? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of kom bij ons langs in onze winkel. Met ons ruime assortiment en verscheidenheid aan diensten kunnen wij u gegarandeerd helpen!

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

C-WG-017

Te koop

€ 1.275,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

C-GG-025

Te koop

€ 1.775,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers