Terug naar Home

Juwelier Waalwijk

Juwelier Sengers is sinds 1998 gespecialiseerd in verkoop, aankoop, taxatie en restyling van oude en antieke juwelen, zilverwerk en kunst. Maar ook voor reparaties kunt u bij ons terecht. We ontvangen regelmatig klanten uit Waalwijk in onze winkel. Ook u bent uiteraard van harte welkom.

Juwelier Sengers biedt vele verschillende soorten sieraden, antiek en kunst aan. Je kunt het zo gek niet noemen of het sieraad/kunstobject behoort tot de ruime collectie van deze juwelier in de omgeving van Waalwijk.

Kom uit Waalwijk naar onze winkel of bekijk wat onze juwelier online heeft staan

Juwelier Sengers heeft zowel op haar website als in haar winkel wekelijks een nieuw aanbod van juwelen, zilverwerk, kunst en antiek. Komt u uit Waalwijk en wilt u een goede indruk krijgen van ons zeer uitgebreide assortiment? Neem dan zeker een kijkje op de juwelen & kunst pagina binnen onze website! U kunt hier vele objecten bekijken en ook direct reserveren!

Taxatie van juwelen, ook hiervoor kunt u vanuit Waalwijk bij deze juwelier terecht

Juwelier Sengers is al jarenlang dé specialist op het gebied van de taxatie van sieraden en juwelen in de omgeving van Waalwijk. Zo proberen we ook op dit gebied onze klanten te helpen naast de verkoop van sieraden, antiek en kunst.

U kunt uw juwelen door ons laten taxeren voor de verzekering of een nalatenschap. Zo weet u precies wat de waarde is van bijvoorbeeld uw antieke- of gouden juweel. We stellen voor u een taxatie rapport op wat u aan uw verzekering kunt overleggen. Hier worden uw juwelen uitvoerig in beschreven met daarin de door ons getaxeerde verzekerings- en/of vervangingswaarde.

Meer informatie over deze juwelier uit de omgeving van Waalwijk?

Komt u uit (de omgeving van) Waalwijk en heeft u nog vragen over inkoop, verkoop, taxatie en/of restyling van oude en antieke juwelen, zilverwerk en/of kunst? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs bij ons in de winkel. We staan altijd en graag voor u klaar!

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

C-WG-017

Te koop

€ 1.275,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

C-GG-025

Te koop

€ 1.775,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers