Terug naar Home

Sieraden reparatie Breda

Reparatie sieraden in Breda?

Juwelier Sengers; alles voor uw sieraden en juwelen

Is het bij u van toepassing dat uw dierbare en kostbare sieraden helaas niet meer in nieuwstaat verkeren en gebreken vertonen? En wilt u nog lang kunnen genieten van uw sieraden? In dat geval is het uitvoeren van een reparatie door Juwelier Sengers in Breda een verstandige optie!

Waarom reparatie sieraden bij Juwelier Sengers in Breda?

Al sinds 1998 zijn wij voor vele klanten het vertrouwde adres voor inkoop, verkoop, taxatie maar ook restyling en reparatie van sieraden en juwelen. We zijn meesters in onze vak en we passen de nieuwste technieken toe. De reparatie van uw sieraden doen wij in eigen beheer in Breda. U loopt bij ons dus niet het risico dat uw reparatie naar onbekende partijen worden uitbesteed. Zo bent u ervan verzekerd dat de reparatie van uw sieraden in goede handen is bij Juwelier Sengers in Breda en ze weer tip top in orde zijn voor dagelijks gebruik. Bij ons kunt u terecht voor onder andere de volgende opties:

  • Solderen van bijvoorbeeld schakels
  • Opdikken van sieraden
  • Vergroten van ringen
  • Grondige reiniging van sieraden
  • Nieuwe stenen inzetten
  • Verkleinen van ringen
  • Polijsten van sieraden
  • Inkorten armbanden en kettingen


Vanzelfsprekend leveren wij de reparatie enkel volledig afgewerkt af, ook zal de reparatie volledig aangepast zijn op uw wensen. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Is uw sieraad niet kapot maar heeft het een kleine beurt nodig om het weer te laten stralen? Ook dan bent u bij ons welkom.

Juwelier Sengers: de specialist in reparatie van sieraden

Wilt u de waarde van uw sieraden weer professioneel laten herstellen? Juwelier Sengers in Breda gaat graag aan de slag met de reparatie van uw sieraden! Wenst u meer informatie of wilt u uw sieraden aan ons afgeven? Neem dan nu contact met ons op.

U bent tevens van maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 17:30 uur welkom aan de Halstraat 8-10. Op zaterdag zijn we geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

ZI-141

Te koop

€ 425,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

VA-040

Te koop

€ 195,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers