Terug naar Home

Sieraden verkoop erfenis

Juwelen taxatie vanuit een erfenis

Hoe gaan wij te werk wanneer u een erfenis door ons wilt laten taxeren? U komt bij ons langs in de winkel met uw juwelen. Wij hangen vervolgens aan elk artikel een kaartje met de onderhandse waarde van het juweel. Dit is ook direct de waarde die wij voor dit juweel zouden bieden op het moment van taxatie.

Alle artikelen staan qua prijs netjes in verhouding met elkaar. U kunt zo met al uw familieleden een weloverwogen keuze maken. Verkopen, inruilen of onderling verdelen. Alles behoort tot de mogelijkheden.

Sieraden verkoop vanuit een erfenis

Juwelier Sengers uit Breda is sinds 1998 gespecialiseerd in taxatie van oude en antieke juwelen, zilverwerk en kunst. Deze werkzaamheden komen vaak voort uit een situatie rondom een erfenis binnen de familie.

U kunt uw juwelen door ons laten taxeren voor een erfenis. Zo weet u precies wat de waarde is van antieke juwelen, zilverwerk en kunst en kunt u met familie en/of nabestaanden een weloverwogen keuze maken op dit gebied.

Sieraden verkopen uit een erfenis? Maak een afspraak.

Uiteraard willen we u bij de verkoop van sieraden vanuit een erfenis goed van dienst zijn. De beste dagen om hiervoor langs te komen zijn op woensdag of vrijdag. Uiteraard kunt u hiervoor ook een afspraak met ons maken op een ander moment dat u beter uitkomt.

Meer informatie over de verkoop van sieraden uit een erfenis?

Heeft u nog vragen over de verkoop van sieraden uit een erfenis? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of kom bij ons langs in onze winkel in Breda. We staan graag voor u klaar!

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

R-GG-266

Te koop

€ 295,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

B-GG-068

Te koop

€ 1.750,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers