Terug naar Home

Taxatie juwelen

Juwelen taxatie? Juwelier Sengers!

Juwelier Sengers uit Breda is sinds 1998 gespecialiseerd in taxatie van oude en antieke juwelen, zilverwerk en kunst. Kom eens langs in onze winkel aan de Halstraat 8, midden in het centrum van Breda!

U kunt uw juwelen door ons laten taxeren voor de verzekering of een nalatenschap. Zo weet u precies wat de waarde is van bijvoorbeeld uw antieke- of gouden juweel.

We stellen voor u een taxatie rapport op wat u aan uw verzekering kunt overleggen. Hier worden uw juwelen uitvoerig in beschreven met daarin de door ons getaxeerde verzekerings- en/of vervangingswaarde. Naast de taxatie van juwelen bieden wij ook andere diensten aan, zoals het repareren of restylen van uw juwelen. Mocht u uw juwelen na taxatie willen verkopen dan kan dit ook bij ons.

Juwelen taxatie voor onderlinge verdeling

We zijn u ook graag van dienst bij taxaties voor de onderlinge verdeling. U komt bij ons langs in de winkel met uw juwelen. Wij hangen vervolgens aan elk artikel een kaartje met de onderhandse waarde van het juweel. Dit is ook direct de waarde die wij voor dit juweel zouden bieden op het moment van taxatie.

Alle artikelen staan qua prijs netjes in verhouding met elkaar. U kunt zo met al uw familieleden een weloverwogen keuze maken. De taxatiekosten voor de onderlinge verdeling gaan op basis van stuksprijs of uurtarief.

Dit wordt altijd in overleg met u afgestemd. Wij kunnen dit pas bepalen als wij de juwelen voor ons zien. De beste dagen om hiervoor langs te komen zijn op woensdag of vrijdag. Uiteraard kunt u hiervoor ook een afspraak met ons maken op een ander moment dat u beter uitkomt.

Meer informatie over de taxatie van juwelen?

Heeft u nog vragen over de taxatie van uw juwelen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of kom bij ons langs in onze winkel in Breda. We staan graag voor u klaar!

Neem contact op
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

O-GG-033

Te koop

€ 825,00

Bekijk
Notice:<i>Undefined index: cTitle</i><br />

O-WG-026

Te koop

€ 1.950,00

Bekijk
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers