Terug naar Home

Juwelier Antwerpen

Juwelier Antwerpen

Op zoek naar een juwelier in de omgeving van Antwerpen? Dan bent u bij Juwelier Sengers aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor restyling, taxatie, inkoop en verkoop van sieraden, juwelen, antiek en kunst. Wij hebben een passie voor exclusieve sieraden, dit is terug te vinden in onze unieke collectie. De prijzen variëren tussen de €10 en €10.000 euro. Gaat het om de aankoop van een nieuw kunstobject of restauratie van uw geliefde sieraad? Wij helpen u graag verder. Ook voor omgeving Antwerpen werkt Juwelier Sengers volgens de Nederlandse voorwaarden. Kom een langs!

Taxatie door dé juwelier voor omgeving Antwerpen

Laat uw kostbaarheden taxeren door Juwelier Sengers. Dé juwelier uit Antwerpen op het gebied van taxatie van uw sieraden en juwelen. Wij werken met ervaren taxateurs, er wordt een taxatierapport opgesteld met daarin de omschrijving en de waarde van uw sieraden en juwelen. Onze taxateurs letten hierbij op onder andere de afwerking, echtheid en materialen.

Juwelier Antwerpen; waardebepaling verzekeraar

Bent u van plan antieke kunst of kostbare juwelen te laten verzekeren? Dan moet er eerst een taxatie uitgevoerd worden. Op deze manier weet u zeker dat u niet te veel premie betaald en dat uw kostbaarheden voor het juiste bedrag verzekerd zijn. Tevens kunnen wij middels een taxatie ook het schadebedrag vaststellen als uw kostbaarheden beschadigd zijn.

Laat uw sieraden repareren door dé juwelier voor Antwerpen

Voor reparatie aan zilveren voorwerpen, sieraden en juwelen kunt u terecht bij Juwelier Sengers. We werken met verschillende goudsmeden, elke reparatie wordt gezien als een uitdaging. Samen met onze goudsmeden zorgen we ervoor dat uw sieraad weer in originele staat hersteld wordt.

Meer informatie over de juwelier Sengers voor omgeving Antwerpen

Heeft u nog vragen over één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als u liever direct een medewerker wilt spreken, bel dan 0031 (0)76 520 25 50. We staan u graag te woord! 

Neem contact op
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers