Terug naar Home

Taxatie verdeling Antwerpen

Taxatie verdeling Antwerpen

Op erfstukken of nalatenschappen een taxatie laten uitvoeren voor verdeling in omgeving Antwerpen? Kies dan voor Juwelier Sengers. Bij ons kunt u dierbare sieraden laten taxeren voor onderlinge verdeling, verzekering of simpelweg uit nieuwsgierigheid. Wij zijn specialist op het gebied van taxatie verdeling in omgeving Antwerpen, al sinds 1998 kunt u hiervoor bij ons terecht. Breng een bezoek aan onze winkel of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij verwelkomen u graag!

Taxatie en onderlinge verdeling in Antwerpen

Sieraden, juwelen, antiek of kunst van een erfenis laten taxeren kan bij Juwelier Sengers. Van uw taxatie maken wij een taxatierapport dat u kunt voorleggen aan uw verzekering. Hierin worden de erfstukken of nalatenschappen uitvoerig beschreven met daarin de waarde. Wij hangen aan elk artikel een kaartje met de waarde, dit is meteen de waarde die wij geven voor het artikel. Alles behoort tot de mogelijkheden voor taxatie verdeling in Antwerpen. We zorgen ervoor dat alles in verhouding met elkaar staat, bijvoorbeeld qua prijs. Kiest u voor onderlinge verdeling, verkoop of inruilen? Alle opties zijn mogelijk bij Juwelier Sengers.

U kunt natuurlijk ook voor andere diensten terecht bij ons. Zoals oude sieraden laten restaureren of restylen. Wij zorgen ervoor dat uw oude sieraad weer helemaal in originele staat wordt teruggebracht. Tevens is het mogelijk om een sieraad compleet te restylen of iets unieks te laten ontwerpen.

Taxatie verdeling Antwerpen; maak een afspraak

Voor taxatie vanuit een erfenis willen we u uiteraard goed van dienst zijn. De beste dagen om hiervoor langs te komen zijn op woensdag of vrijdag. Wilt u liever buiten deze 2 dagen langskomen? Maak dan een afspraak op een moment dat voor u beter schikt.

Meer weten of taxatie verdeling in Antwerpen?

Wilt u iets laten taxeren of heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als u liever direct een medewerker wilt spreken bel dan 0031 (0)76 520 25 50. We staan u graag te woord!

Neem contact op
Juwelen, kunst & Antiek
Sengers